2019-07-23

All that motorsports

 A cím ne tévesszen meg senkit, most egy nagyon is komoly dologról van szó, felesleges lenne bármi mást leírni, jöjjön a hivatalos közlemény:

 

 

Michelisz Norbert a Flúgos Futamon
Jótékonysági akcióhoz csatlakozott a népszerű autóversenyző

 

 

 Budapest, 2016. március 16. – Tavasszal rajtol el a jubileumi, 10. Flúgos Futam. A magyarországi jótékonysági kaland verseny célja, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek helyzetére felhívja a figyelmet, valamint részükre adományokat gyűjtsön. A rendezvényhez idén Michelisz Norbert autóversenyző is csatlakozott.

 

  A hazai Flúgos Futam ötlete 2009-ben született azzal a céllal, hogy a gyermekek jólétéről gondoskodó f1szervezetek, vagy alapítványok számára adományokat gyűjtsön. A futam egy olyan vetélkedő, amelyben kreatív fejtörők megfejtésével, állomásról – állomásra haladva kell eljutni a célig. Az elmúlt években olyan szervezetek számára gyűjtöttek már tárgyi- és pénz adományokat, mint például a :

  • Fóti Gyermekváros
  • Magyar Gyermekmentő Alapítvány
  • Heim Pál Gyermekkórház.

Szerettük volna a társadalmi szerepvállalás és jótékonykodás fontosságára felhívni a figyelmet és elérni, hogy a felnőttek – legalább egy napra – újra gyereknek érezzék magukat. Úgy gondoltuk, így könnyebben megértik, mennyire fontos a gondtalan gyermekkor, és tesznek is azért, hogy segítsék azokat, akiknek ez korlátozottan adatik meg.” – mondta el Németh Tímea a rendezvény alapítója.

Az idei verseny célja, a Gróf Széchényi Család Alapítvány támogatása, akik az adományokat a rászoruló gyermekek étkeztetésére fordítják. Az idei évben nemcsak a versenyre jelentkezők adományai, az adó 1% felajánlása és a nyilvánosan elérhető számlaszámra való utalás növeli az alapítvány lehetőségeit, hanem egy nyilvános árverésen befolyt összeg is segíteni fogja a szervezet működését. Az árverésen többek között hazánk kiváló autóversenyzője, Michelisz Norbert tavalyi versenyoverálja is kalapács alá kerül.

f3

“Nagy örömmel fogadtam a felkérést, hogy én legyek a jubileumi Flúgos Futamfővédnöke, hiszen számomra is nagyon fontos célokat segít ez a rendezvény. Rengeteg rajongói ajándékot kapok gyerekektől és nincs annál szebb, amikor látom az őszinte, boldog mosolyukat. A jótékonykodást kiemelten fontosnak tartom és örülök, hogy ennek most egy közös keretet tudtunk adni.”

– emelte ki Michelisz Norbert.

A Flúgos Futam április 23-án rajtol Budapestről és Balatonkeneséig kell eljutniuk a versenyzőknek.

A versenyre jelentkezni, valamint az árverésről és az adományozás egyéb módjairól tájékozódni a

www.flugos.hu weboldalon

és a rendezvény facebook oldalán (www.facebook.com/FlugosFutam ) lehet.

További információk:

Németh Tímea

+36302215506

nemeth.timea@flugos.hu

Egyéb , Michelisz , WTCC

A következő WTCR-futam: