2019-08-20

All that motorsports

Michelisz Norbi overálja egy jótékonysági árverésen

A hátrányos helyzetű gyerekeken segítenek a bevétellel

Nem mindennapi relikviákra lehet licitálni a Flúgos Futam elnevezésű jótékonysági esemény kapcsán. Michelisz Norbert autóversenyző, Erdei “Madár” Zsolt profi ökölvívó és Bebe énekes ajánlottak fel személyes tárgyakat. Az árverés bevételét a hátrányos helyzetű gyermekek étkeztetésére fordítja majd a Gróf Széchényi Család Alapítvány.

micheA Flúgos Futam alapötlete az, hogy játékos módon hívja fel a felnőttek figyelmét a jótékonykodás fontosságára. Cél, hogy egy kreatív kaland verseny keretein belül adományokat gyűjtsön gyermekek jólétéről gondoskodó szervezet, vagy alapítvány számára.  2009 óta többek között a Fóti Gyermekváros, a Magyar Gyermekmentő Alapítvány és a Heim Pál Gyermekkórház részesültek már a tárgyi- és pénzadományokból.

Az idei, 10. Flúgos Futamhoz fővédnökként csatlakozott Michelisz Norbert autóversenyző, aki a tavalyi versenyoverálját és egy sportfelsőt ajánlott fel az árverésre. Ezen felül Erdei Zsolt kesztyűi és Bebe egyik pólója kerül kalapács alá. Mindegyik relikviát dedikálták a jelenlegi tulajdonosaik és remélik, hogy a közösség erejével magas licitek érkeznek majd a felajánlott tárgyakra. Az online árverés április 11 és május 9 között érhető el a www.flugos.hu weboldalon.

A Flúgos Futam április 23-án rajtol Budapestről és Balatonkeneséig kell eljutniuk a versenyzőknek. A versenyre jelentkezni, valamint az árverésről és az adományozás egyéb módjairól tájékozódni a www.flugos.hu weboldalon és a rendezvény facebook oldalán (www.facebook.com/FlugosFutam ) lehet.

 

Michelisz , TOURING CARS , WTCC

A következő WTCR-futam: